ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ – ΠΟΥΛΜΑΝ

Μεταφορές και Ενοικιάσεις Λεωφορείων

Μεταφορά μαθητών

Η μεταφορά των μαθητών γίνεται με τα λεωφορεία μας από και προς τον χώρο των σχολείων με σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την μεταφορά των παιδιών με ασφάλεια από και προς το σχολείο. Τηρούμε τις ώρες άφιξης και αναχώρησης στα σημεία προορισμού.

Μεταφορά Συλλόγων – ΚΑΠΗ

Η μεταφορά συλλόγων και Καπή γίνεται με τα λεωφορεία μας, που επιτρέπουν την άνετη μεταφορά των επιβατών σε όλη την Ελλάδα. Πούλμαν που χαμηλώνουν για την διευκόλυνση της επιβίβασης ατόμων όλων των ηλικιών,

Μεταφορά προσωπικού εταιρειών

Η μεταφορά του προσωπικού σας πραγματοποιείται με τα λεωφορεία μας από και προς τις εγκαταστάσεις σας. Με σεβασμό στις ανάγκες τόσο της εταιρίας όσο και των επιβατών. Τηρούμε αυστηρά το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης από τον χώρο εργασίας.

Μεταφορά Αθλητικών Συνδέσμων

Η εταιρεία μας προσφέρει τη μετακίνηση σε Φιλάθλους, Αθλητικούς συνδέσμους και Αθλήτικά σωματεία.

Εκδρομές

Αναλαμβάνουμε την διοργάνωση εκδρομών σε όλη την Ελλάδα με τα πολυτελή λεωφορεία μας, προσφέροντας σας εύκολη και άνετη μετακίνηση σε όλους τους προορισμούς που θα επιλέξετε σε προνομιακές τιμές.

Σας μεταφέρουμε με ασφάλεια, συνέπεια και άψογη εξυπηρέτηση, όπου εσείς θέλετε. Οι οδηγοί μας με την πολυετή πείρα τους, την ευγένεια, την ευπρεπή τους εμφάνιση και διακριτικότητα, είναι έτοιμοι να σας εξασφαλίσουν μια άριστη μετακίνηση και ένα όμορφο και ασφαλές ταξίδι.